Meteen naar de inhoud
Home » Blog » 2023-02-23 GEN Webinar ‘Broederschap in relatie tot eigendom en geld ‘

2023-02-23 GEN Webinar ‘Broederschap in relatie tot eigendom en geld ‘

De huidige tijd vraagt om daadkracht. Het ondernemersvermogen van de mens wordt uitgedaagd. Hoe en waar kan je werkelijk het verschil maken en de wereld om je heen naar eigen inzicht vormgeven? Het belang van het zelf vormgeven van deze maatschappij is groot en vergt een tegenwoordigheid van geest. Het is steeds moeilijker in onszelf ankerpunt te vinden van waaruit wij onze beslissingen en handelen kunnen vormen.

Met een ondernemende blik vanuit economische hoek gaan we verschillende onderwerpen langs en proberen nieuwe inzichten te laten ontstaan die ons deze basis kunnen geven voor ons handelen in onze complexe maatschappij.  De jarenlange ervaring van een groep ondernemers, verbonden met Sleipnir organisatie, zal een inspiratiebron vormen voor het gesprek. Zo ervaren wij weer hoe praktisch wij als mensen kunnen zijn. Reinoud van Bemmelen, oprichter van Sleipnir en grondlegger van De Beeldhouwwinkel neemt ons mee in deze fascinerende nieuwe werkelijkheid.

Aanmelden
De webinar start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:30. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Op de dag van de webinar krijg je de link toegestuurd. Vanaf 19:15 staat de Zoomlink open en ben je welkom!