Ga naar de inhoud

Steun ecodorpen met crowdfunding

Zet het dorpshuis van Klein Oers in het zonnetje!

Doneer een zonnepaneel (of een deel).

Alle kennis en ervaring die de leden van Klein Oers tijdens de jarenlange voorbereiding en zelfbouw van hun dorp hebben opgedaan en op gaan doen, willen ze graag met anderen gaan delen. Zo is het plan om maandelijks een kenniscafé te organiseren over duurzaam bouwen en leven. Ook komen er rondleidingen in het dorp. Er zijn nog veel meer plannen! Een repaircafé organiseren bijvoorbeeld, of een kledingruilbeurs. En een buurtkeuken! Kortom, stil zitten, daar doen ze bij Klein Oers niet aan. 

Maar daar moet nog wel een dorpshuis voor komen. Uiteraard gebouwd met een milieuvriendelijke en circulaire insteek. Een prachtig ontwerp ligt al klaar.  
Voor een energieneutraal dorpshuis, zijn er 80 zonnepanelen nodig. Om die te kunnen bekostigen is Klein Oers nog op zoek naar geld. Diverse mensen hebben inmiddels al bijgedragen. Help jij ook mee in de aanschaf?

Klik hier voor meer informatie en doneer. 

Ook een crowdfund-actie?

Als er weer acties zijn, zullen we dit hier bekend maken. Ook als iemand van jullie acties heeft, kun je dit naar ons mailen en kunnen we dit toevoegen.