Ga naar de inhoud

Agenda

Elke maand organiseert GEN-NL een online filmavond (3e donderdag)  en webinar (4e donderdag) rondom een inspirerend en actueel ecodorpenthema als ecologie, sociaal, nieuwe economie en wereldbeeld, waarin ook een van de ecodorpen hun verhaal vertelt. Hier vind je een overzicht van de eerder vertoonde films en webinars. Wil je geen van de maandelijkse films of webinars missen? Neem dan een jaarabonnement, dan krijg je automatisch elke keer de Zoom-link toegestuurd.

Daarnaast vind je in de agenda regelmatig studiedagen en meerdaagse trainingen en andere activiteiten van GEN-NL.

msg-1001771205100-2787

2024-08-20/25 Europese Ecodorpen Gathering in Zweden

Van 20-25 augustus is de Europese Ecodorpen gathering, dit jaar in Zweden. De tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar! Verken de gloednieuwe Gathering-website op ecovillage gathering.org en ontdek Europa’s grootste viering…

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van GEN-NL en maandelijks een update te ontvangen van de activiteiten.

Benieuwd naar onze eerdere webinars? Deze kun je terugkijken op ons YouTube-kanaal!

We willen onze leden graag een platform bieden om ecodorp-activiteiten te delen binnen het netwerk. Wil je meer betrokken zijn bij activiteiten gerelateerd aan ecodorpen in Nederland en op internationaal gebied, word dan lid van de groepschat op Telegram!