Meteen naar de inhoud
Home » Blog » WINTERHUISVESTING VOOR OEKRAÏNSE VLUCHTELINGEN

WINTERHUISVESTING VOOR OEKRAÏNSE VLUCHTELINGEN

Veel vluchtelingen in de Oekraïne worden opgevangen door de Oekraïense ecodorpen. Het ecodorp Busha Toloka in West-Oekraïne ondersteunt veel vluchtelingen en wil voor hen een winterhuisvesting bouwen. De vluchtelingen en ecodorpers van Busha Toloka kunnen jouw hulp goed gebruiken om dit project te realiseren. Meer informatie lees je op de website van GEN-Ukraïne.

Wil je een bijdrage leveren aan deze Winterhuisvesting? Doe mee en maak een schenking! Hieronder staan twee manieren om mee te doen:

IONA-Fonds

Het blijkt vrij lastig om momenteel rechtstreeks geld over te maken naar de Oekraïne. Om deze reden heeft GEN-NL het IONA-Fonds benadert of zij ons willen steunen. Het IONA-fonds steunt maatschappelijke vernieuwers op verschillende terreinen.

Het IONA fonds heeft het project goedgekeurd en een ‘Fonds op Naam’ gecreëerd. Omdat het IONA-fonds de ANBI-status heeft, betekent dit dat je je donatie kunt opgeven bij je belastingaangifte en in aanmerking komt voor belastingteruggave.

Om een schenking te doen, klik hier:

https://www.iona.nl/schenken-algemeen/direct-schenken/

onder vermelding van Ecodorp Busha Toloka en fondsnummer 2757.

Pay Pal

Wat wel rechtstreeks werkt, is paypal. Via dit adres komt het geld direct bij het project in de Oekraïne. Maak het bedrag over naar ‘bushatoloka@gmail.com’

Via onze website en nieuwsbrief houden wij jou op de hoogte van het project.
Hartelijk dank voor je steun, namens Busha Toloka en GEN-Oekraïene!