Ga naar de inhoud

2022-06-02 Webinar ‘Backpack Filmmaking’

Een filmpje vertelt meer dan 1000 woorden. Je hebt geen professionele camera nodig om toch leuke filmpjes te maken. Als je betrokken bent bij een ecodorp of ander inspirerend project, wil je dit delen met met wereld. Waarom is het belangrijk, wat draagt het bij en hoe kun je dit op een leuke manier overbrengen?

Leer samen met de professionele filmmaker Ron Blom beter filmen met je telefoon. In deze mini workshop leer je iets over interviewtechniek, storytelling, compositie en trucs en tricks van je apparaat. Het leuke van de telefoon is dat je hem altijd bij je hebt, ook op onverwachte momenten. 

Ron Blom is autonoom kunstenaar en filmmaker. Hij is verbonden aan ecodorp Land van Aine. Ron’s meest recente werk is een documentaireserie over woongemeenschappen ‘www.samenlevensamenwonen.nl’ (2022). Hij heeft ervaring met het geven van workshop aan kinderen en volwassenen.  

Thuisopdracht

Maak zelf een filmpje van 30 sec als voorbereiding voor het webinar, waarin je vertelt waarom jij ecodorpen belangrijk vindt of een ander project waar jij warm voor loopt. Stuur het ons vooraf via Wetransfer. Stuur het naar info@gen-nl.nl met als onderwerp Webinar ‘Backpack filmmaking’. Als dat niet lukt, mail ons dan, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Neem je telefoon mee naar de webinar of leen er een.

Geef je hier op: