Ga naar de inhoud

2024-08-20/25 Europese Ecodorpen Gathering in Zweden

Van 20-25 augustus is de Europese Ecodorpen gathering, dit jaar in Zweden. De tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar! Verken de gloednieuwe Gathering-website op ecovillage gathering.org en ontdek Europa’s grootste viering van ecodorpen en gemeenschapsleven, van 20 tot 25 augustus in Ängsbacka, Zweden.

Vertragen

Dit jaar nodigt onze Gathering je uit om de radicale daad van vertragen te omarmen.

We gaan samen pauzeren en afstemmen op het ritme van ons lichaam, de stemmen van onze mondiale gemeenschap en het gefluister van de meer dan menselijke wereld die ons omringt.

Reis met ons mee terwijl we een versnelling lager schakelen, weg van het meedogenloze tempo dat wordt gedicteerd door het kapitalisme en het consumentisme.

Deze bijeenkomst is een toevluchtsoord om te leren, aandachtig te luisteren, de schoonheid van verbinding te vieren en wegen te verkennen die uit destructieve patronen leiden.

Dompel jezelf onder in de opzettelijke vertraging van de Gathering van dit jaar. Ontdek het diepe gemeenschapsgevoel dat ontstaat als we traagheid, ruimtelijkheid en geduld cultiveren. Laat je inspireren door ecodorpen en bewuste gemeenschappen en maak gebruik van de bronnen van regeneratieve wijsheid die onze collectieve reis voeden.

Dit jaar is het voor het eerst dat we iedereen uit te nodigen om lid te worden van GEN-Europa, zodat we als gemeenschap contact kunnen houden, ook voor en na de gathering in Zweden.

Meld je hier aan!