Ga naar de inhoud

HET VIEREN VAN TOEGEKENDE PROJECTEN!

In de laatste oktober deadline 2022 zijn er weer een aantal mooie projecten goedgekeurd waar GEN-NL partner van is. Dit betekent dat Nederlanders weer de mogelijkheid hebben om volledig gesubsidieerd een levensverijkende ervaring op te doen!

CLIPS
Op 12- 17 maart gaat er in het ecodorp Zaježová – Slowakije het welbekende CLIPS plaatsvinden. CLIPS staat voor Community life Incubator Programme for Sustainability- 30 jaar ervaringen van ecodorpen uit verschillende Europese landen zijn hierin verzameld. Zij begrijpen het belang en de complexiteit van de verschillende stadia van project- of gemeenschapsontwikkeling; van initiatie tot visievorming, besluitvorming, communicatie, conflictoplossing, structuur, uitbreiding en verandering. Er wordt gestreven naar overdracht van kennis uit geleerde lessen door groepen de instrumenten aan te reiken om deze fasen te doorlopen en de bijbehorende uitdagingen effectief te beheren, waardoor het algemene succes en de duurzaamheid toeneemt. Zoals Lyndon B. Johnson zei: “Er zijn geen problemen die we niet samen kunnen oplossen, en heel weinig die we alleen kunnen oplossen.”

Zie hier voor meer informatie & Meld je aan met deze link!

  LEAFSY
  17- 24 April LEAFSY: Leadership Empowerment And Facilitation for Youth training in Ängsbacka, Zweden. Meer informatie en registratie link volgt nog! 

  Holding S.P.A.C.E.
  HOLDING Support for Participatory Activities and Collaborative Entrepreneurship, een twee-delige training in het ecodorp Torri Superiore in Italië op: 2- 8 mei & 10-16 oktober
  Meer informatie en registratie link volgt nog! 

  En verder zijn ook de volgende projecten goedgekeurd, maar die vinden plaatsen later in het jaar. Een Project Creation training in Litouwen, om Erasmus+ beter te leren kennen en een jongerenuitwisseling (<31 jaar) genaamd Eco-living in Spanje. Meer informatie en registratie links volgen nog houdt onze nieuwsbrief en social media in de gaten!