Ga naar de inhoud

2024-06-06 GEN-Filmhuis: Premiere ‘Water is love’

De documentaire ‘Water is Love: Ripples of Regeneration’ is de nieuwe documentaire van Tamera.

Ze volgt een groep jonge mensen die worstelen met de klimaatcrisis, deelt inspirerende verhalen over het herstel van ecosystemen op drie continenten en laat – met behulp van een originele animatie – zien hoe watercycli het klimaat bepalen.

Nu we te maken krijgen met steeds catastrofalere klimaatverstoringen, vestigt deze film onze aandacht op een vaak over het hoofd geziene mogelijkheid en behoefte: het herstel van ecosystemen, lokale culturen en ons klimaat door middel van gemeenschapsgestuurd gedecentraliseerd waterbeheer.

Mensen die de film al hebben gezien, vertelden ons: “Eindelijk een film over het klimaat die het hart opent, inspireert en hoop geeft!”

Met o.a. bijdragen van Charles Eijsenstein.

Bekijk hier de trailer!

Met deze film willen we de mensen eren die hard werken om deze aarde te beschermen en te regenereren. Het is een liefdesbrief aan toekomstige generaties van alle wezens, met de oprechte wens dat we hen een leefbare en bloeiende planeet kunnen bieden die ze met vreugde en rentmeesterschap kunnen omarmen.

De film gaat wereldwijd in première op 6 juni 2024.

De film draaien we donderdag 6 juni om 19.30u. De zoomlink ontvang je de dag ervoor of op de dag zelf.

Meld je hier aan: