Ga naar de inhoud

2024-04-18 GEN-Filmhuis: ‘A New Story for Humanity: Change the Story, Change the World (2016)’

Een echte ecodorpen-film over verbinding met elkaar en met de aarde.
De film toont de rijke diversiteit die de menselijke familie vormt. Met interviews over de essentiële onderwerpen van onze tijd: van kosmologie tot ecologie, van oude wijsheid tot hedendaags denken, van leiderschap tot bestuur, van economie tot sociale rechtvaardigheid, van onderwijs tot initiatie, van gemeenschap tot duurzaamheid.

Door zowel onze kwetsbaarheid als onze wijsheid, onze pijn en onze vreugde te laten zien, biedt dit onderzoek naar een nieuw verhaal voor de mensheid toegang tot het evolutionaire bewustzijn dat ons als soort inspireert om onze onderlinge afhankelijkheid en eenheid in harmonie met de planeet en in partnerschap met al het leven te erkennen en belichamen
Wat als we de kracht hadden om het verhaal te veranderen, en met dit bewustzijn, de wereld te veranderen?

De film is engels ondertiteld

Voor de trailer klik HIER

De film begint donderdag 18 april om 19.30u. De zoomlink ontvang je de dag ervoor of op de dag zelf.

Meld je hier aan: