Ga naar de inhoud

2024-03-11/15 Week van de Circulaire economie

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2024 staat Nederland in het teken van de Week van de Circulaire Economie. BlueCity is een van de circulaire hubs in Zuid-Holland waar het in deze week extra borrelt en bruist. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters ontvangen concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Kom je ook langs? 

Bij BlueCity geloven we dat ondernemerschap een sleutelrol speelt in het versnellen van de transitie naar een circulaire economie. Deze transitie vraagt om talentvolle ondernemers die innovatieve oplossingen bedenken, om lef en creativiteit, maar ook om ruimte om te experimenteren en (van elkaar) te leren. Tijdens de Week van de Circulaire Economie zet BlueCity dit jaar daarom de vijf onmisbare ingrediënten voor een circulaire economie in de schijnwerpers. Ruimte, Talent, Stromen, Ondernemerschap en Samenwerking – elke werkdag ligt de focus van ons programma op een ander ingrediënt. 

Kom langs en maak kennis met onze zakelijke programma’s en de pionierende ondernemers in ons ecosysteem. En als je er toch bent, pak gelijk een BlueCity expeditie mee en dompel je onder in onze blauwe stad. 

Lees meer over het programma en meld je hier aan.