Ga naar de inhoud

2023-03-27 NextGEN vervolggesprek ecodorpen & jongeren

Ecodorpen-inspiratiedag voor jongeren – 19:30 (Zoom)

Tijdens het afgelopen winter-netwerkweekend hadden we een drukbezochte Open Space over de aanwezigheid van jongeren in ecodorpen. Blijkbaar gaat het reilen en zeilen van deze (nieuwe) generatie jullie aan het hart. Bij NextGEN ervaren we dit als enorm steunend en we zijn benieuwd hoe we met elkaar kunnen samenwerken om binnen ecodorpen ruimte te creëren voor de energie van jongeren. Bijvoorbeeld in de vorm van activiteiten/workshops die jullie op eigen initiatief of vanuit jullie ecodorp/project kunnen aanbieden.

Meepraten?
Stuur een mailtje naar nextgen@gen-nl.nl op de Zoom-link te ontvangen. We kijken uit naar een verrijkende multigenerationele uitwisseling! Graat tot 27 maart!