Ga naar de inhoud

2023-02-11 Clips trainingsdag ‘Sociale duurzaamheid’

"Hoe zorg je voor een stabiele gemeenschap waarin iedereen zich op zijn of haar plek voelt?"

Op 11 februari staat deze vraag centraal tijdens een fysieke CLIPS trainingsdag. Ervaren trainers laten ons op een speelse manier kennismaken met alle facetten van gemeenschapsvorming en sociale duurzaamheid. Door de interactieve en verdiepende oefeningen ontwikkel je een nieuwe blik op groepsprocessen. Je gaat naar huis met met kennis van tools en groepstechnieken die je eenvoudig zelf kunt toepassen. Of het nu gaat om verbindende communicatie, effectieve besluitvorming of het werven en aannemen van nieuwe leden/bewoners. Ook is er veel ruimte voor delen en het uitwisselen van ervaringen. (Meer over CLIPS-trainingen lees je hier.)

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor iedereen die betrokken is (of wil zijn) bij een gemeenschapsproject en nieuwsgierig is om meer te leren over de sociale kant van groepsprocessen. We hopen deze dag mensen van diverse wooninitiatieven (in verschillende woonstadia) te mogen verwelkomen!

Waar?
Deze dag zijn wij welkom op Ecodorp Zuiderveld. Een duurzame leefgemeenschap aan de rand van Nijmegen opgeleverd in het voorjaar van 2021. Er is een fantastische tuin en een gemeenschapshuis (de Gerlinde) in het hart van ecodorp Zuiderveld.

Aanmelden & kosten
Benieuwd wat CLIPS jou te bieden heeft voor sociale uitdagingen in groepen? Reserveer vast een plekje, want het aantal deelnemers is beperkt! De trainingskosten zijn €80,-, waarvan je de helft vooraf betaalt (€40,-). Op de dag zelf bepaal je verder hoeveel de training jou waard was. Door te schenken naar vermogen ondersteun je dit soort educatie- en ontmoetingsdagen en maak je jouw ervaring mogelijk voor anderen.

Meld je hieronder aan voor training van 11 februari. Je ontvangt na je aanmelding meer informatie.Totaal