Meteen naar de inhoud
Home » Blog » 2022.10.20 GEN-Filmhuis ‘the Garbage warrior’

2022.10.20 GEN-Filmhuis ‘the Garbage warrior’

Garbage Warrior is een uitgebreide documentaire uit 2009 die het epische verhaal vertelt van de Amerikaanse architect Michael Reynolds, uitvinder van de Earthship-stijl van bouwen en zijn strijd om radicaal duurzame huisvesting te introduceren. Garbage Warrior is een intiem portret van een buitengewoon individu en zijn droom om de wereld te veranderen.

Een Earthship is een mooi voorbeeld van hergebruik van materialen. Bekend zijn de autobanden, maar ook blikjes, lege flessen, oude tegels worden gebruikt. Desgewenst kan het hout, ramen etc ook 2e hands gebruikt worden.

Bekijk hier de trailer.

We vragen Olst Aardehuizen om een inleiding te verzorgen.

We starten de film om 19:30 uur. Als je je aanmeld ontvang je de dag van te voren of de dag zelf een zoomlink om samen (via jou eigen laptop) naar de film te kijken. Na afloop is er gelegenheid voor een nagesprek.

De foto is van het theehuis in Zwolle.